Jouw Pikolinos altijd als nieuw

CAMBIL M5N-6319C1

M5N-6319C1
119,95€
Kleur : DARK GREY
Verzendingen en retourzendingen gratis*
Maattabel
119,95€

De Pikolinos Cambil sportpantoffels zijn al een icoon van ons merk, die elk seizoen weer heruitgevonden worden om nieuwe voorstellen te doen van kleuren en ontwerpen, ze zijn een klassieker die niet mag ontbreken in je schoenenkast. De perfecte combinatie van gemak en trend in sportpantoffels die de waarden van ons merk weergeven: originaliteit, echtheid en natuurlijkheid. Dankzij hun sportieve stijl kunnen ze aanpassen aan elke omstandigheid, afspraken in vrije tijd of ontelbare uren op kantoor. Ze kunnen perfect gecombineerd worden met elk kledingstuk en omdat ze gemaakt zijn met leer, bieden ze bij elke stap veel gemak en weerbaarheid.

Technische kenmerken

  • Versnijding: 100% rundleer
  • Binnenvoering: 75% leer en 25% textiel
  • Zool: 100% synthetisch
  • Gewatteerde inlegzool
  • Uitneembare binnenzool
  • Gewatteerde enkelrand
  • Hoogte hak 2,5 cm
  • De binnenzool in memory foam bestaat voor 85% uit gerecycleerd materiaal. maximaal comfort aan voetboog en hiel, dankzij de arch support technologie die een extra gewatteerde steun heeft.

Duurzaamheid

Met de aankoop van dit product steun je de verantwoordelijke fabricatie van leer via de Leather Working Group.

Bovendien, is de binnenvoering van dit ontwerp gefabriceerd met technische stof van microvezel die voor 50% gerecycleerd werd.

De binnenzool in Memory foam bestaat voor 85% uit gerecycleerd materiaal. Maximaal comfort aan voetboog en hiel, dankzij de arch support technologie die een extra gewatteerde steun heeft.

Dit model volgens strobel procédé, bevat een tussenzool van PET, dat voor 80% zijn oorsprong heeft in gerecycleerde flessen.

ONTDEK MEER

Verzendingen en retourzendingen

De teruggave bij Pikolinos.com is zeer gemakkelijk en bovendien gratis!

Pikolinos biedt tal van faciliteiten, zowel bij uw terugzenden van producten. Alle producten kunnen binnen 30 kalenderdagen vanaf de ontvangstdatum van de bestelling worden teruggestuurd zonder enige sanctie en totaal gratis, inclusief de verzending bij teruggave van het artikel.

Heb je meer informatie nodig?

Jouw Pikolinos altijd als nieuw