Schrijf in en geniet van -5%
BE-NL
|
0

Let op!

Het lijkt erop dat je in Verenigde Staten bent maar je probeert toegang te krijgen tot de België website. Wil je naar onze Verenigde Staten website gaan?
We zijn aanwezig in meer dan 29 winkels. Kies de jouwe hier.

Selecteer land en taal

Ok

“Maak het je makkelijk:
onze toewijding
is jouw geluk”

 • Levering gratis
  Kies het adres waarnaar je wilt dat we je bestelling verzenden, en wij bezorgen het je gratis voor aankopen van meer dan € 50. De voorbereidings- en verzendkosten voor bestellingen van minder dan € 50 zijn € 9.
 • Gratis omruilen en retourneren
  Voelen ze niet lekker aan, of heb je, je van maat vergist? Geen nood, je hebt 60 dagen om, om het even welk artikel om te ruilen of te retourneren zonder bijkomende kosten. Termijn verlengd tot 60 dagen voor teruggeven van aankopen gedaan tussen 03/11/2020 en 31/12/2020. Hoe retourneren?
 • Veilig betalen
  Alle aankopen die u bij Pikolinos.com doet, zijn 100% veilig. Om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de gegevens te garanderen, verzenden we ze rechtstreeks en gecodeerd door naar de server van de bank zonder dat ze worden geregistreerd op onze server.
 • Klantenservice
  Als je vragen hebt vóór of na het plaatsen van jouw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon, e-mail of sociale netwerken. Neem contact met ons op
 • Pikolinosgarantie
  Pikolinos is een garantie voor kwaliteit, omdat we de beste materialen gebruiken voor de productie van onze schoenen, handtassen en accessoires. En indien er toch een fabricagefout optreedt, geen nood: onze kwaliteitsafdeling staat borg voor de garantie van het product. Leer ons productieproces kennen