#CraftYourWay

Personen die zich een weg hebben gebaand, hebben gevochten om hun dromen waar te maken en een referentie zijn geworden binnen hun sector. Maak kennis met#CraftYourWay en met zijn protagonisten.

Juan Perán, fundador del Grupo Pikolinos

Juan Perán

Is de oprichter van de Groep Pikolinos, een grootse maar bescheiden persoon die verovert met zijn charisma, zijn glimlach en de manier waarop hij het leven ziet. Intdek de man achter ons merk

Santiago Botero, exciclista colombiano

Santiago Botero

Lees het verhaal van Santiago Botero, een Colombiaanse ex-wielrenner die zijn droom waarmaakte en de belangrijkste podia in Europa bereikte. Vandaag de dag is hij een begrip in de sportwereld. Hij werkt als verslaggever en coah en laat een voetspoor achter met zijn Pikolinos.

Max Alberti, actor de televisión alemán

Max Alberti met Pikolinos

Max Alberti is een Duitse tv-acteur, liefhebber van de natuur, die zowel voor de camera´s als op het podium geniet, waar hij het ritme toevoegt aan de melodieën die door de drumband worden.

Espido Freire, escritora bilbaína

Espido Freire

Espido Freire is een schrijfster uit Bilbao, Baskenland, die persoonlijk en professioneel succes heeft dankzij haar waarden.

Imagen de la periodista Mónica Carrillo


Juni 2018

Mónica Carrillo

Als journalist, beschouwt ze zichzelf als een geboren communicator die zich laat inspireren door de kleine dingen van het leven.

Imagen de Jonas practicando yoga en el jardín


April 2018

Jonas

“Maar er zijn zo veel andere geweldige dingen. Ze laten een heel klein zaadje in je achter. Het maakt niet uit hoeveel tijd er voorbijgaat, het zaadje ontkiemt en beetje bij beetje groeit er iets op.”

Imagen de Zhu Jiejing en el camerino


März 2018

Zhu Jiejing

“Ik dacht dat ik de dans koos omdat het iets moois was, maar langzamerhand ontdekte ik dat de dans mij en mijn lichaam koos als overbrengster van schoonheid“

Imagen de Davel pintando en su estudio


2018-02-01

Davel

Mensen lachen als ze sommige van mijn werken zien. Misschien vragen ze zich af waarom ik dat getekend heb… maar goed, ze glimlachen en dat betekent heel veel voor mij.

Imagen de Marta Sanahuja al atardecer


2017-12-01

@DeliciousMartha

Ik ben Marta Sanahuja, ik ben publiciste en ik kook maar ik ben geen kokkin, en ik fotografeer maar ben geen fotografe. En dit alles onder de naam van mijn andere ik: @DeliciousMartha.

Imagen de Laura Somoza sentada en un parque


2017-07-01

Laura Somoza

“Een lange loopbaan in de modewereld maken van haar een referentie in de sector, maar de weg is nog lang, nieuwe dromen moeten worden vervuld en nieuwe wegen bewandeld waar ze, met de hulp van haar Pikolinosschoenen, haar sporen zal achterlaten.”

Imagen de Leticia Dolera sonriendo con camisa de estampado floral


2017-06-01

Leticia Dolera

“ Ik doe mijn uiterste best om tot geen enkel stereotype te behoren of in geen enkele verlanglijst te passen die van buitenaf wordt opgelegd. Iedere dag opnieuw bedenk mijn eigen verlanglijst om mezelf te zijn en mijn eigen weg te bepalen.”

Imagen del artista polifacético Oliver Delacroix sentado


2017-05-01

Olivier Delacroix

“Ik hoop dat mijn werk dient om de zaken een beetje vooruit te helpen en dat die waarden, die ik tot de mijne heb gemaakt, ook nuttig kunnen zijn voor de anderen en hen zullenl toelaten meer naar elkaar te luisteren,elkaar beter te aanvaarden en beter samen te leven”

Imagen de la artista plástica Coco Dávez


2017-03-01

Coco Dávez

"Ik ben autodidact, ik leef van kunst omdat ik houd van kunst. Ik werk met passie, ik geniet van wat ik doe en het is mijn droom me dagelijks te blijven amuseren met het trekken van gekleurde lijnen die mijn leven zinvol en vrolijk maken."

Imagen de Michael Yamashita tomando fotos en la montaña


2017-02-01

Michael Yamashita

“Elke dag is een nieuw avontuur, elk ochtendgloren een nieuwe droom en elk project een nieuwe illusie.Ik ben begonnen als een hobbyist maar op de één of andere manier, misschien door toeval of misschien ook wel dankzij een beetje talent, is mijn hobby mijn beroep geworden.”

Imagen de la cantante Bai Ruoxi en el estudio de grabación


2017-01-01

Bai Ruoxi

“Als ik terugblik en bekijk wat ik heb gerealiseerd, raakt me dat. Ik wil blijven leren, mijn kunst blijven delen en nieuwe stappen blijven ondernemen. Ik wil projecten ontwikkelen die het publiek evenveel laten genieten als mijzelf .”

Image without a name


2016-05-01

Antonio Carmona

“Ik geloof in de evolutie maar stap voor stap, zonder te vergeten van waar je komt, met je eigen basis, met liefde en oog voor detail, om zo de top te bereiken zonder je essentie te verliezen.”

Imagen de Kiko Moya en el restaurante L´Escaleta


2016-02-01

Kiko Moya

“Ik vind het fijn mijn werk en mijn denkwijze te delen en te verwezenlijken in mijn schotels om zo gevoelens en emoties op te roepen. Ik geloof in dromen, in vakmanschap, in mijn team en in de weg die we samen bewandelen op weg naar succes en nieuwe uitdagingen.”

Imagen de Tamara Laurel con su guitarra sentada bajo un árbol


2015-09-01

Tamara Laurel

“Leren, groeien en zichzelf telkens opnieuw uitvinden om uiteindelijk dat te worden wat je altijd gedroomd hebt. Ik ben mijn dromen aan het waarmaken. Wat kan ik meer vragen aan het leven?”