Universum Pikolinos

Maak het jezelf gemakkelijk en laat geluk beginnen bij je voeten

Image of feet wearing Pikolinos. A woman and a man, facing each other, in front of
          a wall.

De pad ontstaat door erop te lopen

Pikolinos is een levensstijl, een manier om de wereld te zien. Het is de zoektocht naar geluk die altijd begint met het comfort van onze creaties. Maak het jezelf gemakkelijk en laat geluk beginnen bij je voeten.

Essentie

Sinds 1984 werken we eraan om elke schoen uniek te maken. Elk nieuw seizoen is een uitdaging die we aangaan met al onze ervaring en knowhow.

ONTDEK MEER
Shoemaking tools on a table, with scraps of skins. Black and white image of hands working on the skin. They are hands of a mature
          man.

Technologie en innovatie

In de loop der jaren hebben we een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en geavanceerd ontwerp laten zien, waarbij we innovatie gebruiken als middel om onze producten en processen voortdurend te verbeteren. We hebben geavanceerde systemen geïmplementeerd die de efficiëntie en nauwkeurigheid van productieprocessen verbeteren. Intelligente automatisering heeft ons in staat gesteld de productietijden te verkorten en onze middelen te optimaliseren, zonder de aandacht voor details die onze ontwerpen kenmerken uit het oog te verliezen.

ONTDEK MEER

Commitment

Deze planeet is niet van ons, we zijn slechts gasten. Daarom voeren we, in overeenstemming met onze betrokkenheid bij de maatschappij en ons milieu, verschillende acties uit om van deze wereld een betere plek te maken. Ons doel is duurzaamheid, in de breedste zin van het woord.

ONTDEK MEER
Image of the interior of a Pikolinos store.

Winkels

Pikolinos-ruimtes die de essentie van ons merk weerspiegelen. Leer, hout, de mediterrane spirit en citrusaroma's vermengen zich met onze collecties om een unieke koopervaring te bieden, waar al onze bezoekers een gevoel van comfort waarnemen.

ONTDEK MEER